לחם הבית בליווי מטבלים |
|
חציל אסיאתי |
|
מגדל בטטה *המלצת השף |
|
שכבות בטטה בתנור במילוי ירקות מוקפצים עם נתחי עוף, שום , פלפל , צ'ילי קשיו ומנגו | |
| |
פורטבלו ברוטב פלפלים צבעוניים |
|
כבד עוף בחלבה *המלצת השף |
|
פטה כבד עוף |
|
כרובית בציפוי פריך |
|
מוגש ברוטב איולי צ'ילי | |
| |
כנפי עוף במבחר רטבים |
|
רוטב סילאן \ תמרים \ צ'ילי מתוק \ צ'ילי חריף \ ברבקיו הדרים מטוגנים בציפוי פריך | |
| |
קרפצ'יו פילה דגים |
|
120 גר' פילה בקר משובח על סלסת עגבניות פיקנטי, קונפי שום ובצל מצומצם | |
| |
כבד אווז בחלבה |
|
150 גר' כבד אווז משובח מוגש בליווי טוסט קלוי , ריבת בצל וקשיו , טחינה גולמית , סילאן ופירות יער | |
| |
סיגר ביתי במילוי בשר |
|
סיגר ביתי, עבודת יד , מוכן במקום עם טחינה קארי | |
|
כבד עוף בתאנים |
|
180 גר' כבד עוף מוקפץ עם בצלים ברוטב סילאן תמרים וצ'ילי על מצע פירה | |
| |
דואט פטריות *מומלץ לצמחונים |
|
דואט פיטריות פיטריות פורטובלו/ פיטריות שמפיניון, פיטריות שימגי/פיטריות שיטקי מוקפץ עם סויה, בזיליקום, שום ופלפלים קלויים. | |
| |
פילה סלומון על מצע ריזוטו צהוב |
|
180 גר' פילה סלומון צרוב בתנור עם רוטב טריאקי מוגש על ריזוטו צהוב | |
| |
שיפוד אנטריקוט |
|
180 גר' אנטריקוט משובח על שיפוד מוגש עם צ'יפס או אורז | |
| |
שיפוד פרגית |
|
180 גר' נתחי פרגית על שיפוד מוגש עם צ’יפס או אורז | |
| |
חזה אווז על מצע פירה תפו”א |
|
250 גר' חזה אווז ברוטב פירות יער על מצע פירה | |
| |
מיני אנטריקוט על סלט עדשים |
|
180 גר'אנטריקוט על מצע תבשיל עדשים | |
| |
פילה בקר |
|
150 גר' פילה בקר על מצע ריזוטו | |
| |
צלעות טלה על ריזוטו אדום |
|
200 גרם צלעות טלה על מצע ריזוטו סלק | |
|
פילה סלומון טרי 250 גר' |
|
פורל 400 גר' |
|
אמנון 400 גר' |
|
פרגיות במבחר רטבים |
|
במרינדת סויה , בלסמי וטימין , סילאן תמרים וצי'לי מתוק \ עשבי תיבול 300 גר' | |
| |
קבב טלה על מקל קינמון |
|
קבב ביתי מוגש על סלסת עגבניות וטחינה 300 גרם | |
| |
חזה עוף במבחר רטבים |
|
חרדל דבש \ ברבקיו הדרים \ סצ'ואן \ עשבי תיבול \ טריאקי 300 גר' | |
| |
המבורגר |
|
המבורגר 220 גרם , חסה , עגנייה , מלפפון חמוץ , בצל מטוגן בליווי צ'יפס | |
| |
שניצל עוף |
|
בתוספת צ'יפס 300 גר' | |
| |
פלטה זוגית |
|
2 מנות פתיחה , 750 גרם בשר אנטריקוט, פרגית, כתף טלה וקבב טלה בליווי אורז השף ותפוחי אדמה | |
| |
סטייק אנטריקוט מיושן |
|
300 גר' | |
| |
סטייק סינטה מיושן |
|
300 גר' | |
| |
טורנדו רוסיני *המלצת השף |
|
פילה בקר 200 גר בתוספת 100 גר' כבד אווז ברוטב ציר בקר ופטריות פורטבלו | |
| |
דואט אנטריקוט עם כבד אווז *המלצת השף |
|
אנטריקוט 300 גר' בתוספת 100 גר' כבד אווז | |
|